HOME DESPRE NOI SERVICII PORTOFOLIU PROIECTARE CLIENTI CONTACT


CONSTRUCTII

- Structuri beton armat
- Structuri metalice
- Consolidari si reparatii
- Zidarii
- Finisaje interioare si exterioare
- Pardoseli
- Hidroizolatii
- Fonoizolatii
- Reabilitari termice
- Foraje si sapaturi
- Restaurari
- Demolari

INSTALATII

- Instalatii termice
- Instalatii sanitare
- Instalatii electrice
- Curenti slabi (audio, video)
- Ventilatii
- Climatizare
- Retele exterioare

AMENAJARI EXTERIOARE

- Gradini, spatii verzi
- Alei, Pavaje
- Imprejmuiri si porti
- Sisteme de irigatii
- Semnalistica

ANVELOPARE

- Pereti Cortina si Placare Bond
- Anvelopare cu isopan
- Tamplarie Aluminiu si PVC
- Tamplarie Sticla Securizata
- Copertine, Parasolare
- Luminatoare
- Balustrade sticla, aluminiu, inox, fier
- Cabine de paza, Casute, Corturi Isopan

Peste 10 ani de experienta .... Peste 100.000 mp executati

Prin standardele moderne pe care le aplica in executia de profile, ferestre si usi din PVC, respectand exigentele legislatiei europene in domeniu si bucurandu-se de acordul unor institute de renume precum RAL, IFT Rosenheim, societatea noastra DEKAPROF BUILD a castigat un loc special in domeniul tamplariei, fiind unul din cei 8 dealeri din Romania care promoveaza profile din PVC marca BAUPLAST. Pe plan national, calitatea profilelor este recunoscuta de catre INCERC Bucuresti, autocontrolul calitatii fiind realizat conform cu prevederile ISO 9002. Activitatea principala a societatii noastre consta in executarea si montarea tamplariei din pvc sau aluminiu. Va oferim produse de inalta calitate, folosind tehnologie germana si austriaca si va garantam totodata o executie rapida care se va realiza in maxim 7 - 10 zile de la incheierea contractului.

In domeniul tamplariei societatea noastra acopera o gama larga de produse de la ferestre, usi, pereti cortina, usi de garaj pana la accesoriile suplimentare: jaluzele verticale si orizontale, glafuri de interior si exterior, plase impotriva insectelor, rulouri si obloane din pvc sau aluminiu.

PROIECTARE

Compania noastra va propune cele mai bune solutii tehnice, concretizate in oferte de pret avantajoase si durate de executie optime. De asemenea, echipa noastra de ingineri tine cont de cele mai noi tehnologii din domenu, incluzand in proiecte materiale si echipamente care respecta criteriile de calitate si de siguranta.

CONSULTANTA

DEKAPROF BUILD asigura sprijin clientilor sai pentru a lua cele mai bune decizii si pentru a beneficia de oportunitatile aparute pe piata romaneasca de profil. Clientii nostri pot beneficia de abilitatile, capacitatile tehnice si experienta specialistilor nostri. Procesul de consultanta si de dirigentie de santier se axeaza pe o analiza si evaluare riguroasa a optiunilor si aposibilitatilor, precum si pe o informare corecta a beneficiarului.